Fejhallgató fülhallgató szivacs

A technológia fejlődésével az elektronikai cikkek egyre kisebbé és kisebbé válnak. Ennek a fejlődésnek köszönhetően a klasszikus fejhallgatókat bizonyos piacon kiszorították a fülhallgatók, legalábbis egy időre. Manapság azonban ismét egyre inkább előtérbe kerülnek a fejhallgatók, a legkülönbözőbb felhasználási területeken is, akár a legapróbb MP3-lejátszóhoz is csatlakoztatható már egy profi hangzást biztosító fejszett.

sennheiser fülhallgató

A professzionális zenészektől kezdve a gimnazista fiatalokig, gyakorlatilag manapság minden réteg használja a fejhallgatókat. Ezen eszközök része, és kiemelkedően fontos része a fejhallgató szivacs. Ennek a cserélhető kiegészítőnek több fontos funkciója is van, melyek közül a legelső és legfontosabb a kényelem. Egy fejhallgató folyamatos viselése nem feltétlenül a legkényelmesebb, ám olykor elkerülhetetlen, legyen szó filmnézésről az alvó család mellett, vagy zenehallgatásról a tömött buszokon.

sennheiser fejhallgató

A megfelelő szivacs (fülpárna) kiválasztásánál az elsődleges szempont a kényelem. Legyen a szivacs kellőképpen vastag, ám kényelmesen puha. Ne legyen túlságosan merev, de tartsa meg a megfelelő távolságot a fülek és a hangszórók között. Emellett fontos, hogy a szivacs anyaga megfelelően szellőzzön is, hiszen például a nyári melegben nem igazán kellemes, ha a kényelmet biztosító szivacs egyben a hőszigetelésről is gondolkodik a hallójáratunkban.

sennheiser szivacs

Ha megtaláltuk a minden szempontból megfelelő fejhallgató szivacsot, már nincs más dolgunk, mint egyedivé tenni azt. Erre alkalmasak lehetnek például a különböző színekben kapható szivacsok, amilyenek például a Sennheiser szivacsai, mert ezek között válogatva a széleskörű színválasztékban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, így igazán magáénak érezheti kedvenc fejhallgatóját.

hd25

Több márkához talál itt fülhallgató és fejhallgatószivacsot (sennheiser, panasonic, sony, philips, beyerdynamic, vivanco): http://fejhallgato-mikrofon.shopx.hu/