Hálózatok – LAN, Ethernet

Moduláris csatlakozó rendszerek, adat csatlakozó dobozok és elosztó panelek

halozatok

Az informatikai berendezések iránti magán- és üzleti kereslettel együtt a kis- és közepes méretű hálózati rendszerek száma is növekszik. A legegyszerűbb UTP hálózat is két, egymással összeköttetésben levő, általában különböző helyiségekben, egy és ugyanazon épületen belül elhelyezett számítógépből áll. Ezek kábellel kapcsolódnak egymáshoz, a perifériás készülékeket, mint például a nyomtatót, faxot, szkennert együttesen tudják használni és/vagy egyszerre hozzá lehet férni a közös adatokhoz és a programokhoz. A hálózati működéshez beállított operációs rendszer a felhasználók rendelkezésére bocsátja az alkalmazásnak megfelelő osztott erőforrásokat.

  • A hálózatnak kézenfekvő előnyei vannak az elszigetelt munkaállomás megoldásokkal szemben:
  • perifériak, drága készülékek és progra mok megtakarítása az együttes használatból adódóan
  • adatok és dukumentumok gyors meg találása a központi tárolásnak köszönhetően
  • közös adatállományok egyszerű kezelése és karbantartása – megnövelt, összeadódott teljesítmény
  • igény szerinti kölcsönös kommunikáció
  • nagyobb adatvédelem és adatbiztonság

A SoHo-ban (Small office Home office) a kábelhálózat platformot teremt orvosi rendelők, mérnöki irodák, kisipari műhelyek és otthoni munkahelyek számára a külső és belső kommunikációhoz. A High-Speed internet hozzáférés és az otthoni PC-k elterjedése megnöveli a mikro hálózatok iránti igényt a magán háztartásokban.

Két csatlakoztatási technológiát ajánlunk Önnek:

1. SePatch -> Cat.5e Patch- Patch csatlakozástechnika kompakt kialakításban

2. SeSix -> Cat.6 / Cat.6A LSAcsatlakozástechnika kompakt kivitelben

1. SE-patch: egy komplett Plug-and-Play rendszer (Patch-Patch)

SePatch -patch panelek, adatdobozok és moduláris kazetták Do-It-Yourself kábelezéshez. Az SE-patch segítségével létrehozható a Plug-and-Play elven működő SOHO hálózat és egy szempillantás alatt kialakítható a szabályszerű kábelezés, amely a szolgáltatás semleges hálózat minden előnyével rendelkezik. Másik alkalmazási lehetőség a gerinc vezeték létesítése (pl.: szekrénytől szekrényig).

A SePatch csatlakozás komponenseit kifejezetten a kis- és közepes hálózatokhoz fejlesztették ki. A SoHo (Small office Home office)környezet számára, mint például orvosi rendelők, mérnöki irodák, kisipari műhelyek és magán háztartások kis hálózatai, lehetőség kínálkozik a Plug-and-Play kábelezési struktúra alkalmazására az SEpatch csatlakozástechnika segítségével. A 100%-ban SE-patch támogatott Plugand- Play jelentősen leegyszerűsíti a komplett hálózat telepítését és alkalmazásával sok időt meg lehet takarítani. A készreszerelt RJ45 patch kábellel kombinálva, néhány egyszerű lépésben, struktúrált kábelezést lehet kialakítani.

Előnyei:

  • LSA szerszámmal nincs szükség az er ek forrasztására, csavarozására
  • ezért csatlakozásonként kb. 15 percet meg lehet takarítani
  • a kötési hibákat szinte teljesen kiküszöböli

Az így összeállított csatlakozás adat- és távközlési szolgáltatások átvitelére alkalmas, beleértve a Gigabit Ethernet szolgáltatást is. Az SE-patch komponensek klasszikus LAN struktúrákban is használhatók. A statikus épület kábelezéssel kombinálva egy rendkívül rugalmas kábelezési rendszer jön létre.

2. SeSix Cat.6/ Cat.6A LSA csatlakozástechnika kompakt kivitelben

A SeSix az LSA eszközzel szerelt szabványos komponensek klasszikus változata. Csatlakozó alkatrészek kompakt kivitelben, nagy teljesítmény tartalékokkal a jövőbiztos kábelezési rendszerekhez. SE six -elosztótábla, adatdobozok kombinálják a bevált mechanikát az innovatív technológiával. Megfelelnek továbbá a 6. kategória követelményeinek 205 MHz-ig és támogatják a 10 Gigabit Ethernet átvitel Cat.6A /ClassEA-re cserélését 500 MHzig.

Reméljük tudtunk segíteni ezzel a technikai leírással.