DVD+RW: a támogatottság jó

A DVD+RW termékek már nyáron elérhetőek lesznek a HP, az MCC/Verbatim, a Philips, a Ricoh és a Thomson Multimedia termékein keresztül. Lesznek hardvereszközök: számítógépbe építhető meghajtók és DVD+RW videomagnók, valamint szoftverek is, melyekkel mindenki elkészítheti személyre szabott DVD lemezét.

Több mint 19 független szoftver- és hardvergyártó jelentette be, hogy támogatják a DVD+RW szabványt.
A kiállításon demonstrálták is a technológia működőképességét: egy DVD+RW felvevővel elkészítettek egy lemezt, majd azt különböző DVD lejátszókon és DVD-ROM meghajtóval felszerelt PC-ken levetítették ( a DVD+RW nagy előnye, hogy minden jelenlegi DVD lejátszóval és DVD olvasóval kompatíbilis, azaz nem kell lecserélni a meglévő eszközöket).

A következő céget támogatják a DVD+RW-t: Ahead, BHA, Dazzle Digital Video Products, Funai, GEAR Software, MedioStream, MGI, NewTech Infosystems, Pinnacle Systems, Quantized Systems, Ravisent Technologies, Roxio, Software Architects, Sonic Solutions, Spruce Technologies, Toolex International, Ulead Systems, Veritas Software, VITEC Multimedia, Zapex Technologies.

Vélemény, hozzászólás?