Autós kihangosító

Az autós kihangosító készülékek a biztonságos és kényelmes híváskezelés lehetőségét nyújtják autóvezetés közben anélkül, hogy a mobiltelefont kezedbe fogva kellene használnod. Egyrészt súlyos bírsággal büntetik a menet közben kézben tartott mobiltelefon használatot, másrészt a vezetés biztonsága szempontjából is veszélyes az ily módon történő telefonálás. Napjainkban számos csúcstechnológiás megoldású autós kihangosító kapható, melyek között kedvedre válogathatsz stílus, funkció, elhelyezés helye (napellenzőre, autórádió helyére) és egyéb szempontok alapján.

Autós kihangosító

Példa pár márkára: Parrot, Nokia, Bury, Jabbra. Ezek a korszerű kihangosító készülékek a telefon bekapcsolásával azonnal működésbe lépnek, s tökéletes kezelőfelületük révén kijelzőjükön számos információ megjelenik, mint hívó azonosítója, hálózati jelerősség, utoljára fogadott hívások és még sorolhatnánk.

Parrot autós kihangosító

A francia Parrot cég 1994 óta foglalkozik csúcsminőségű autós kihangosító készülékek gyártásával, világszerte elismerten vezető szerepe van a Bluetooth-os vezeték nélküli kihangosító eszközök kivitelezésében, amelyek képesek együttműködni az összes kompatibilis mobiltelefonnal, PDA-val, és smartphone-nal.

Parrot autós kihangosító

A Parrot autós kihangosító a piacon kapható legfejlettebb készüléktípus, a biztonságos és kényelmes híváskezelés szolgálatában. A telefon és a kihangosító közötti vezeték nélküli kapcsolat, valamint a hangfelismerő rendszer a telefon bekapcsolása után azonnal működésbe lép. LCD kijelzőjén számos hasznos információ jelenik meg, többek között a hívó azonosítója, a hálózati jelerősség, vagy az utoljára fogadott hívások, nagyméretű számjegyei könnyű és gyors leolvasást biztosítanak. A Parrot autós kihangosítók bármely gépjárműbe beszerelhetők, szabályozható hangerővel, valamint a háttérzaj erősségéhez igazodó dinamikus minőségi hangzással segítik a biztonságos híváskezelést. Pozitívuma tovább, hogy nincs tartó és vezeték, nincs töltést igénylő headset akkumulátor, szoftvere pedig frissíthető.