Oscar-díjas filmek nagy választékban

Aki szokott külföldről (is) DVD-t rendelni, annak érdemes meglátogatnia a Buy.com oldalát, ahol rengeteg Oscar-díjas alkotás vásárolható meg, akár 40 százalékos kedvezménnyel.

A internetes áruház készített egy „Oscar varázslót”, mellyel könnyedén meg lehet találni a díjazott műveket a legelső átadástól (1928) kezdődően. A menükben ki lehet választani az adott évet, majd elérhetőek a Legjobb filmre, a Legjobb színészre, a Legjobb mellékszereplőre és a Legjobb rendezőre vonatkozó információk.

Természetesen a legújabb filmek is már megtalálhatóak a választékban (pl. a Kapj el, ha tudsz, a Bazi nagy görög lagzi, a Jégkorszak, az Egy fiúról, a Különvélemény, a 8 mérföld, a Pókember vagy a Lilo és Stitch).

„Az elmúlt év igazán kitűnő volt a filmrajongók számára.” – állapította meg Doug Marrs, a Buy.com szórakoztató termékekkel foglalkozó részlegének igazgatója. „Rengeteg jó, Oscar-díjra is jelölt film jelent meg DVD-n. Hamarosan további nagy durranások jelennek meg, ezért érdemes folyamatosan figyelni az oldalakat.”
A kedvezményeket március 23-ig, a 75. Oscar-díj átadásig lehet igénybe venni.