GP ReCyko+ Az új akkumulátor technológia

Az energiatakarékos lámpákhoz hasonlóan, a ReCyko+ „újratölthető takarékos akkumulátor” is egy olyan termék, amelynek a beszerzési ára magas ugyan, de hosszútávon valós költségmegtakarítást lehet elérni a használatával.

GP ReCyko+

Az új GP ReCyko+ technológia lehetővé teszi, hogy a környezettudatos vevőinknek egy olyan energiacellát ajánljunk, amely az alkáli elemekhez képest értéktöbbletet „termel”.

Teljesítmény:
A GP ReCyko+ teljesítménye sokkal nagyobb, mint az alkáli elemeké.

Nagyításért kattintson a fotóra!

 

GP ReCyko+ teszt

 

Extra kis önkisülés:
Az akkukkal ellentétben, amelyeket a vásárlást követően kell feltölteni, a GP ReCyko+ hosszabb tárolási idő után is megőrzi energiájának nagy részét. Ezért a GP ReCyko+ cellákat hosszabb ideig is a fiókban tarthatja, mielőtt használná őket, mivel minimális az önkisülésük.

Előtöltött és újratölthető cellák
A termék a vásárlást követően azonnal használható és – az alkáli elemekkel ellentétben – többször használhatók.

Kíméli a környezetet:
1.000 töltési cikluson keresztül kíméli a pénztárcát és védi a környezetet.
Minden készülékbe alkalmazható
Működtethetők a szokványos háztartási gépek és az olyan alkalmazások is, amelyeknek nagy az áramigénye.

Hogyan működik ez az új technológia?

A minimális önkisülés titka két paraméterben keresendő. Az egyik az, hogy a cella a belsejében egy olyan speciális elektrolitot tartalmaz, amely csökkenti a belső ellenállást. A másik az, hogy a két elektródát egymástól nagy távolságra helyezték el.

Legyen Ön is napra kész, és lepje meg magát ezekkel az újdonságokkal!

GP RECYKO+ AKKU MIKROCERUZA 1.2V NI-MH 800MAH 4DB-OS BLISZTER: http://shop.dvdx.hu/index.php/elemek-akkumulatorok/elem-meretu-akkuk/gp-recyko+-akku-mikroceruza-1.2v-ni-mh-800mah-4db-os-bliszter.shopx

GP RECYKO+ AKKU CERUZA 1.2V NI-MH 2050MAH 4DB-OS BLISZTER: http://shop.dvdx.hu/index.php/elemek-akkumulatorok/elem-meretu-akkuk/gp-recyko+-akku-ceruza-1.2v-ni-mh-2050mah-4db-os-bliszter.shopx

GP ReCyko+ akku