Okos óra választás

Sokunk életében elérkezik egyszer az az idő, amikor a gyermekünk nem baba már többé, és ránk törhet az aggódás és a félelem, vajon biztonságban van-e?

Ebben az esetben nagyon nagy segítséget jelent egy okos óra, abból is kapható gyermek verzió. Sokan már óvodás korban használják, mások csak iskolakezdéstől, annyi biztos, hogy megnyugtató kütyü.

Okos óra választás

A legtöbb verzió nyomkövetővel van felszerelve, így a szülő látja, éppen merre van a gyermeke. A komolyabb fajták a pulzust és a hőmérsékletet is mérik, így akár egy téli játék alkalmával is figyelemmel kísérheti a szülő, nem fázik-e a csemetéje. Másik szuper funkciójuk, hogy a szülő telefonról felhívhatja a gyermeket, aki az órával fel tudja venni a hívást, és beszélni tudnak egymással.

Ha már kicsit nagyobb a delikvens, akkor normál okos órát is használhat, amit akár a telefonjával is össze tud kapcsolni. Így hívást fogadhat és kezdeményezhet, üzenetet olvashat, órát és naptárat követhet, vagy zenét hallgathat.

A felnőtteknek fejlesztett készülékek is tudják mindezt, emellett elegáns és sportos kivitelben is kaphatóak, ezzel feldobva az outfitet, vagy a sport közben vízállósággal kecsegtetve. A divatos felhasználók számára tetszhet az a lehetőség, hogy némely készüléket több féle szíjjal és borítással is meg lehet vásárolni, amellett, hogy a kiválasztott színben kapnák meg. Így kombinálni tudják a mindennapokban az öltözékükkel.

Árban elég nagy különbségek vannak, tekintve a funkcióbeli különbségeket és a tudást. Sok szolgáltató árulja az azonos márkájú telefonokat az óra társukkal együtt, az ilyen akciókra érdemes lecsapni.