Interaktív játék DVD-re

20 éves a Dragon’s Lair című játék, és a születésnapot igazán különleges meglepetéssel ünnepli a Digital Leisure.

A csomagban három klasszikus található: Dragon’s Lair, Space Ace és a Dragon’s Lair II: Time Warp. A játékok különlegessége, hogy hagyományos DVD lejátszóval lehet őket élvezni: a távirányító segítségével vezérelhetjük a dolgok menetét. Az eredeti játékok összes jelenete megtalálható ebben a kiadványban, de olyanok is vannak köztük, melyek eddig még soha nem jelentek meg.

Természetesen nem csak ez a három teljesen interaktív játék került a készletbe. Megnézhetjük a készítők krónikáját: az animációs trió Don Bluth, Gary Goldman és John Pomeroy; valamint a műszaki varázsló Rick Dyer. Az extrák között újságcikkek, életrajzok, régi és új interjúk találhatóak, valamint egy dokumentumfilm a Dragon’s Lair 20 éves történetéről. Nagy felbontású képek is helyet kaptak, melyek a Dragon’s Lair kiadványokat ábrázolják. (Ez az első alkalom, hogy az összes ilyen terméket bekatalogizálják).

Természetesen „reklámanyag” is kerül a lemezre: belenézhetünk a Dragon’s Lair 3D-be, valamint készítőkkel, fejlesztőkkel folytatott beszélgetésbe. Dragon’s Lair 20th Anniversary Edition Box Set már kapható, de idehaza valószínűleg nem fogják forgalmazni.