Dupla Platina-díj a Queen DVD-nek

A Record Industry Association of America (Az Amerikai Lemezkiadók Szövetsége) a Pioneer Entertainment QUEEN: WE WILL ROCK YOU című DVD-jét Dupla Platina-díjjal jutalmazta.

A lemezből 2001 októberi megjelenése óta több mint 200 ezer darabot adtak el. Talán ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a legendás zenekart sokan szeretik, és a lemez is nagyon jól sikerült: digitálisan felújították a felvételeket, melyek megkapták a THX minősítést is, valamint egyedi anamorf megoldásokat alkalmaztak.

A DVD Association pedig öt „DVD Excellence” díjat adott a WE WILL ROCK YOU-nak, többek között az eredeti digitális tartalomért, a produkcióért, a designért és az innovációért.

A kiadvány természetesen VHS változatban is napvilágot látott, és olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a „We Will Rock You,” a „Somebody To Love,” az „Under Pressure,” a „Bohemian Rhapsody,” a „Killer Queen,” és a „We Are The Champions”.

A DVD DTS hanggal ellátott változata 30 dollárba (7200 Ft-ba), a Dolby Digital verzió pedig 25 dollárba (6000 Ft-ba) kerül.