Hangrendszerek konzolokhoz

A Los Angeles-i E3 kiállításon Xbox, GameCube és PlayStation 2 konzolokhoz tervezett hangrendszereket mutatott be az Altec Lansing. Az XA sorozat a TV-t kiegészítő, és önálló készleteket egyaránt kínál a játékosoknak.

XA 3001: Egyetlen eleme egy subwoofer, ami 30 watt teljesítményével a mélyhang tartományt hivatott hozzáadni a TV-ből érkező hangokhoz. Javasolt kiskereskedelmi ára ötven dollár alatt lesz.

XA 3021: A három részből, a TV hangszóróit helyettesítő sztereó hangszóró párból és subwooferből 40 watt összteljesítményű készletért 100 dollárt kell leszurkolni a játékos kedvű vásárlónak. Távirányítót is mellékelnek a készülékhez, az éjszakába nyúló játékot pedig két fejhallgató csatlakozó hivatott szomszédbaráttá tenni.

XA 3051: A hatdarabos, júliusban megjelenő készletért 200 dollárnak megfelelő összeget kell majd azoknak a vásárlóknak fizetni, akik a konzoljátékok Dolby Surround Pro Logic hangját is szeretnék megszólaltatni. Az öt satelitből és subwoofer-ből álló készlet összteljesítménye 100 watt.