Ingyenes üzenetküldés a Viber alkalmazással

Az ingyenesen letölthető Viber alkalmazás segítségével könnyedén küldhetünk szöveges, képes, illetve multimédiás üzeneteket ismerőseinknek mindenféle egyéb költség nélkül, a mobilinternet kapcsolatunkat használva. A Viber letölthető Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerekre, sőt már megjelent a számítógépeken használható PC verzió is, így mindenki megtalálja a készülékéhez megfelelő változatot.

Fotóra klikkelve nagyobb méret!

viber-pc

Hogy tudom a Vibert használni?

Először is le kell töltenünk a készülékünkhöz megfelelő verziót a hivatalos weboldalról, majd megkezdhetjük az alkalmazás telepítését. A telepítés lépései operációs rendszerenként eltérőek lehetnek, de a lépések mellé minden esetben kapunk írásos tájékoztatást. A telepítés végén következik a viber regisztráció, amely során az alkalmazás regisztrálni fogja a telefonszámunkat és hozzá társít egy saját fiókot. A regisztráció során bizonyítanunk kell, hogy a megadott telefonszám a sajátunk, ezért egy négyjegyű azonosító kódot fogunk kapni üzenetként, amelyet meg kell adnunk.

Mi lesz a Viber regisztrációs nevünk?

Az alkalmazás a telefonszámunkhoz regisztrálja a viber fiókot, így ez alapján fog azonosítani is.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni más Viber felhasználókkal?

Mivel a telefonszámunkhoz lesz hozzárendelve a felhasználói azonosítónk, így csak abban az esetben léphetünk kapcsolatba más viber felhasználókkal, ha a telefonkönyvünkben szerepel a telefonszáma és ő is telepítette az alkalmazást.

Tudunk egyszerre többen is üzenetet váltani?

Igen, a Viberben lehetőségünk van csoportos beszélgetéseket is kezdeményezni ismerőseinkkel, így meggyorsítva az információáramlást könnyedén egyeztethetünk egyszerre több barátunkkal is.

Mit tehetek, ha valaki zaklat az üzeneteivel?

A zaklatókat könnyedén blokkolhatjuk, így nem láthatják a tevékenységeinket és nem is küldhetnek számunkra üzeneteket. Ugyanakkor a blokkolás feloldása után sem fogjuk megkapni a tiltás alatt küldött üzeneteiket.

Több információt kaphatsz ha ellátogatsz erre a weboldalra: www.mobilefanatics.hu/viber