3d szemüveg

Régen nem ismertünk mást, csak a mozikban, a jegyhez járó, általában papírból készült 3D szemüvegeket. A technika fejlődésével, valamint az e technológiával készült televíziókkal együtt azonban megjelentek a hozzájuk tartozó szemüvegek is. Sokak számára ezek az eszközök nem jelentenek más, mint szédülést és fejfájást, ám ahogy alakulnak a készülékek, még az egyébként erre érzékenyek számára is egyre élvezhetőbbé válik az élmény.

3d szemüveg

Jelenleg a legtöbb televízió az úgynevezett aktív 3D-vel működik, és számtalan típusú ehhez készített szemüveg közül lehet választani. Bizonyos termékek kifejezetten csak egy adott gyártó készülékeihez használhatók, ám vannak olyan univerzális darabok is, amelyek többféle televízióval is kompatibilisek, sőt olyanok is, amelyek speciálisan projektorokhoz valók. Kisebb és nagyobb méretek is megtalálhatók a palettán, így akár a gyermekek számára is találhatunk megfelelő típust. Az aktív készülékek általában, elemmel, vagy töltés után működtethetők.

A másik 3D-s technológia az úgynevezett passzív, amelyhez szintén többféle szemüveg kapható. Megjelenésüket tekintve egy napszemüvegekhez hasonlítanak, áruk meglehetősen kedvező, sőt bizonyos típusokat akár a megvásárolt televízió tartozékaként is megkaphatunk. Használatuk rendkívül egyszerű, nincs szükség sem elemre, sem töltésre.

Vásárlás előtt mindenképp érdemes utánanézni, hogy a televíziókészülékünkhöz melyik típus ajánlott, hogy az elvárt élmény ne maradjon el.

Ebben a webáruházban ismert márkájú televíziókhoz talál 3D szemüvegeket: taviranyito.shopx.hu/index.php/shop/tartozekok/3d-szemuvegek/

Gyártók: Acer, LG, Samsung, Panasonic, Philips, Toshiba, Vestel, Sony. A szemüvegeknél megtalálja a gyártói számot is. Fedezze fel újra a televíziózás élményét!